Profesori

Petran Paveliuc
Studiază chitara de la 6 ani și, de atunci, muzica a devenit o pasiune de-o viață. Din anul 2000, este membru al formației rock Edelvais.
În 2007, a fondat Petran Music School, un club de muzică în care tinerii se pot forma în domeniul muzical și sunt sprijiniți să-și descopere drumul.
Predă ore de chitară clasică și electrică și coordonează atelierul de instruire a formațiilor.
Pe lângă proiectele școlii, a inițiat sau susținut numeroase proiecte artistice de pe scena culturală a Iașului: Rock la Casă, Iași Guitar Festival, Rock’n’Iași, Rock’n’Liceu, Asociația Excelență pe Portativ.
Marius Antonică
Este profesor de pian la Petran Music School și, totodată, profesor de pian la Liceul „Ciprian Porumbescu” din Suceava.
Pe perioada facultății, Marius a fost activ atât în România, cât și în afara granițelor. Beneficiind de o bursă, a ajuns să studieze nouă luni în Roma, Italia, la Conservatorul „Santa Cecilia”, iar apoi încă zece luni în Dublin, Irlanda, la TU Dublin Conservatoire, sub îndrumarea pianistului concertist englez Sam Armstrong.
Experiența stilurilor și a metodicilor învățate atât în România, cât și în străinătate, i-au pus bazele unui amalgam de cunoștințe și de abordări pentru orice tip de elev.


Emanuel Arsînte
A absolvit cursurile Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași, promoția 2019, studiind acordeon clasic cu profesorii Igor Corjan și Petru Știuca, apoi cursurile masterale în cadrul aceleiași universități (2021).
Palmaresul său include: Marele premiu la Concursul Internațional „Nordic Fest”, Finlanda, 2021; premiul I la Concursul Internațional „Future Stars”, Italia, 2021; premiul I la Concursul Internațional „Fiestalonia”, Spania, 2021.
În prezent, este asistent universitar la UNAGE Iași și profesor de acordeon în cadrul școlii Petran Music School, unde predă muzică clasică, jazz, tango, vals și muzică tradițională românească.
Radu Botezatu
Este profesor de chitară bass la Petran Music School, membru al trupei Artizan și jurat al concursului Romanian Bass Contest.
A făcut primii pași în lumea muzicii la Liceul de Arte “Victor Brauner” din Piatra Neamț și a continuat studiile la Institutul Britanic de Muzică Modernă din Londra, unde a absolvit specializarea “BMus (Hons) Popular Music Performance”.
La cursurile sale, elevii au ocazia să aprofundeze cele mai cunoscute genuri muzicale: de la jazz-fusion, jazz standard, pop și pop-rock, până la metal, funk și blues.


Cristian Cozma
A absolvit Universitatea de Arte „George Enescu” Iași – Facultatea de Interpretare Muzicală, specializarea percuție.
A susținut numeroase concerte și proiecte muzicale cu formații de jazz, bossa-nova, latin, pop.
Din 2015 și până în prezent, este artist instrumentist – percuție la Opera Națională Română din Iași, iar din anul 2017, este profesor de percuție și tobe la Petran Music School.
Adi Enescu
Cântă la tobe de 30 ani, primii 15 fiind dedicați exclusiv trupei Edelvais, cu care a cântat pe numeroase scene din țară, alături de trupe de renume – Cargo, Iris, Direcția 5 etc.
Concomitent cu începerea activității de predare a cursului de tobe la PMS în 2011, a absolvit și Școala Populară de Artă Titel Popovici Iași, evident, la clasa de tobe.
Au urmat colaborări cu Secția Jazz și Muzică Ușoară din cadrul UNAGE Iași, participări ca jurat la două ediții de Rock’n’Iași.
Prima dintre mulțumirile personale în plan profesional este că unii dintre cursanți aleg să facă din muzică o profesie.


Cosmin Gafițescu
Profesor de tobe, compoziție și îndrumător de band-uri în cadrul școlii Petran Music School, Gafi îi atrage în lumea instrumentelor muzicale pe cei mici și mari prin pasiunea și devotamentul său pentru muzică.
A studiat la Universitatea de Arte “George Enescu” din Iași și încă din anul întâi a început să predea tobe copiilor din cadrul școlii Petran Music School.
În paralel, a format împreună cu Răzvan Nica și Radu Săndulescu trupa Missed Call, care are la activ un album lansat și multe concerte prin diferite orașe ale României.
Maria Păuleț
Maria Daniela Păuleț îndrumă vocile Petran Music School din octombrie 2016. A absolvit studiile de licență și master în canto-clasic la UAGE în anul 2017. În cei 6 ani de studenție, a colaborat cu FICS Jazz&Pop Orchestra, a fost membră a clubului Richard Oschanitzky și a dat voce personajului Queen Mother din opera rock “The One Born From a Tear” compusă de Dan Spînu. A fost alături de echipa TBO în premiera operei și în toate reprezentațiile ce au urmat la Iași, Bacău, Piatra Neamț, Ploiești și Brașov (2015-2019).
Maria susține că a fi profesor este o vocație în sine și a avea ocazia de a oferi din ceea ce a studiat și rafinat în timp, din experiența de scenă și parcursul ei artistic o împlinește și o provoacă în fiecare zi. A fi alături pas cu pas de elevii săi în a-și descoperi și cunoaște vocea, cât și în creșterea și dezvoltarea lor personală este pentru ea o bucurie imensă și neprețuită.


Andrei Pristavu
Are 18 ani, face chitară la Petran Music School de aproximativ 3 ani și predă cursuri de chitară de 1 an.
Ca instrumentist, a participat solo la Iași Guitar Festival, iar cu trupa Drunken Owls a fost premiat la Battle of the Bands și a concertat la multe evenimente, precum: Sibiu Guitar Meeting, Timișoara Guitar Meeting, Iași Music Experience etc.
Pentru Andrei, Petran Music School este un loc de maturizare. A evoluat foarte mult în această școală, ca instrumentist, dar și ca profesor, pornind de la zero și simțind evoluția prin elevii pe care îi antrenează.
Nina Rotaru
Este absolventă a Liceului Republican de Muzică “Ciprian Porumbescu” din Chișinău și a studiilor masterale de pian la UNAGE din Iași.
Din anul 2019, este profesoară de pian la Petran Music School, unde îmbină calitățile de profesor – artist în concerte, festivaluri sau tabere de vară, alături de elevii săi.
Evoluând pe scene din Polonia, Italia, România și Rep. Moldova, Nina iubește ceea ce face și dezvoltă arta de a cânta și evolua la pian în mai multe stiluri muzicale: clasic, pop, rock, blues, jazz etc.


Nancy Sandu
Este profesoară de vioară și susține că muzica este modul prin care ne putem deschide inimile.
A absolvit Liceul Republican de Muzică “C. Porumbescu” de la Chișinău, iar în prezent este studentă în anul IV la UNAGE Iași.
De-a lungul timpului, a obținut numeroase premii: Trofeul Festivalului Național de Folclor “Teodor T. Burada”, Trofeul Ars Adolescentina, Premiul I – Festivalul Concurs Televizat “Prezintă Orchestra Folclor”, participare la show-ul televizat Next Star.
Face parte din Petran Music School de 3 ani, unde creează lucruri fantastice alături de elevii săi.
Dumitru Șimcic
Este profesor de muzică și predă saxofonul, clarinetul, fluierul, precum și partea teoretică.
Dumitru este specializat pe mai multe genuri de muzică – folclor, muzică clasică, caffe concert sau smooth jazz.
Orele de la Petran Music School includ învățarea de piese noi, dezvoltarea auzului, dezvoltarea tehnicii instrumentale, studiul armoniei pieselor, dezvoltarea sonorității instrumentului, precum și studierea temelor teoretice.


Teodor Spătaru
Studiază chitara de aproximativ 8 ani.
În 2021, alături de Petran Pavelic, a avut ocazia de a deschide Petran Music School în Huși. De atunci, lucrează în această echipă și a avut ocazia de a îndruma un număr considerabil de copii talentați și pasionați de muzică.
Întotdeauna și-a dorit să studieze chitara la un nivel profesionist, iar aici a găsit mediul perfect pentru asta. A fost inițiat de profesorul Petran Paveliuc, ulterior studiind cu diverși chitariști din industrie.
Dacă îți dorești să te dezvolți în domeniul muzicii, Teodor te așteaptă în familia Petran Music School!
Liviu Suman
Cu o experiență de peste 25 de ani, Liviu a activat în trupe ieșene ca Dyzel, Evergreen, Soul Dream, Edelvais, alături de care a susținut peste 400 de concerte pe cele mai mari scene ale țării și în străinătate, adaptându-se la diferite stiluri muzicale.
În calitate de profesor de pian și chitară la Petran Music School, Liviu creează un mediu distractiv și inspirațional în timpul lecțiilor, motivând elevii să își depășească limitele și să-și exploreze potențialul muzical.
Totodată, încurajează creativitatea și improvizația, facilitând, astfel, dezvoltarea unei identități muzicale.


Sergiu Teclici
Este profesor de chitară și face parte din echipa Petran Music School de aproape 3 ani.
De-a lungul timpului, a studiat chitara cu diverși profesori și a făcut parte din diverse proiecte muzicale (trupe de liceu, trupă de power metal, trupă de blues, trupă de cover-uri și colaborări cu orchestra de tineret).
Bazele predării acestui instrument i-au fost puse chiar de Petran Paveliuc.